Autor: Taimi Elenurm • 12. november 2021

Kuidas kujundada vanadust väärtustavat töökultuuri?

Euroopa elanikkond vananeb ja küpses eas töötajaid on tööjõuturul üha enam. Kuidas kujundada vanadust väärtustavat töökultuuri ja suhtumist eakatesse töökohtadel ja ühiskonnas tervikuna?
Foto: Unsplash

Hiljuti avaldati rahvusvahelise keskuse Centre for Ageing Better uuringuraport, mille järgi on negatiivsed ja kahjulikud stereotüübid vananemise ja vanema vanusegrupi kohta laialt levinud paljudes ühiskondades, sealhulgas meedias ja reklaamides, organisatsioonides ja valitsusasutustes. Selle aasta suvel avaldatud raportis pakutakse uuendatud käsitlust vananemisest ja küpsusest, eesmärgiga muuta suhtumist vananemisse ja demograafilistesse muutustesse ühiskonnas ning tõsta eakate väärtust tööjõuturul ja ühiskonnas. Kui luua vananemise ja küpses eas inimeste kohta positiivsem ja realistlikum narratiiv, võiks tekkida soodsam pinnas selleks, et eakad saaksid aktiivsemalt osaleda ühiskonnaelus ja nautida paremat elu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456