Autor: Personaliuudised.ee • 17. november 2021

Selgusid auhinna „Hea töökeskkond 2021ˮ pälvinud ettevõtted

Tööinspektsiooni välja antava auhinnaga „Hea töökeskkond 2021ˮ tunnustatakse igal aastal ettevõtteid hea töökeskkonna arendamise eest. Tänavu pälvis suurettevõtete kategoorias auhinna ABB AS, lisaks sai kuni 50 töötajaga ettevõtete kategoorias tänavu auhinna Elcogen AS.
Tööinspektsiooni peadirektor Maret Maripuu ja ABB Balti riikide töötervishoiu, -ohutuse ja keskkonna juht Kaspar Kreek
Foto: Tööinspektsioon

Auhinna andis üle Tööinspektsiooni peadirektor Maret Maripuu. „Osavõtt hea töökeskkonna konkursist muutub iga aastaga arvukamaks ning valiku tegemine raskemaks, sest häid kandidaate on palju,ˮ märkis Maripuu. „See valmistab aga rõõmu, sest näitab, et Eesti ettevõtted loovad ja väärtustavad head töökeskkonda, kus töötajate tervis ja ohutus on tagatud.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456