Autor: Kai Saard • 24. november 2021

Lindströmi personalipartner: värbaja oskused peavad muutuma spetsiifilisemaks

Lindström pälvis tänavu peresõbraliku tööandja lõppmärgise hõbetaseme. Ettevõtte personalipartner Krista Vihul tõdeb muu hulgas, et värbamine on muutunud aina raskemaks ja ajamahukamaks, sest klassikalised värbamisviisid enam ei tööta. „Värbaja oskused peavad muutuma spetsiifilisemaks,ˮ märgib Vihul. Kui uusi töötajaid on raske leida, siis kuidas ettevõte olemasolevaid motiveerib ja hoiab?
Lindströmi personalipartner Krista Vihul
Foto: Arno Mikkor

Lindström on Eestis tegutsenud alates 1992. aastast, seega tähistab ettevõte järgmisel aastal 30. tegevusaasta täitumist. Praegu töötab ettevõttes 170 inimest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456