Autor: Personaliuudised.ee • 7. detsember 2021

Värske tööjõuvajaduse uuring näitab oskustööliste põuda

Töötukassa on juba aastaid koostanud tööturu uuringut ehk tööjõuvajaduse baromeetrit. Sellega selgitatakse välja, millistel ametialadel on töötajate üle- ja puudujääk ning millistes ametites valitseb turul hetkel tasakaal.
Töötukassa koostas värske tööjõuvajaduse ülevaate.
Foto: Liis Treimann

Prognoosi koostavad töötukassa maakondlike osakondade tööandjate konsultandid, kaasatud on ka eksperdid väljastpoolt töötukassat, näiteks maakondlikud arenduskeskused, kutse- ja kõrgkoolid, tööandjad ning töövahendusportaalid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456