Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 14. detsember 2021

15. detsembrist saab sõlmida muutuvtunnilepinguid

Töölepingu seadus lubab nüüd sõlmida muutuvtunnilepinguid, ent kellega ja kuidas seda teha võib ning milliste nüanssidega tuleb arvestada? Asja selgitab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Foto: Unsplash

Ettevõttes (kaupluses) koostatakse tööajakava selliselt, nagu töötajatele sel kuul kõige paremini sobib. Kaupluses töötab palju osalise tööajaga töötajaid, sh üliõpilasi, pensionäre jne. Kas tööandja võib sõlmida töötajatega muutuvtunnilepinguid ka tagasiulatuvalt (summeerimisperiood algas 1. oktoobrist)?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456