Autor: Personaliuudised.ee • 20. detsember 2021

Selge trend: suur paindlikkus ja hübriidtöö määravad pandeemiajärgsed töökohad

Hübriidtöö, mis on distantstöö ja kontakttöö kombinatsioon, on uus ärireaalsus, näitavad Microsofti uuringud. Üle 70 protsenti töötajatest soovib säilitada kaugtöö võimaluse. Äriotsuste langetajatest 66 protsenti kavatseb füüsilised kontoriruumid ümber kujundada, et need sobiksid paremini hübriidtöö keskkonnaga. Trend on selge: suur paindlikkus ja hübriidtöö määravad pandeemiajärgsed töökohad.

Enne tuleb lahendada hübriidparadoks

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456