Autor: Kai Saard • 28. detsember 2021

DHL Expressi direktor tööjõupuudusest: väga valus on

DHL Express Estonia AS-i tegevdirektor Kristina Laaneots tõdes hiljuti Personaliuudistele antud intervjuus, et tööjõupuudus mõjutab transpordisektorit praegu väga valusalt. Laaneots rääkis lähemalt ka kaugtöö muredest, tõdedes, et kodus töötamine on kõige enam mõjutanud meeskonnajuhte.
DHL Express Estonia AS-i tegevdirektor Kristina Laaneots
Foto: Olga Makina

Kaugtöö sai suuresti alguse koroona tõttu

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456