Autor: Personaliuudised.ee • 13. jaanuar 2022

Aasta nooreks juhiks valiti Simmo Kruustük

Tallinna Direktorite Klubi andis äsja üle järjekordse aasta noore juhi preemia, mille pälvis Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees ning müügi- ja turundusdirektor Simmo Kruustük.
Simmo Kruustük (vasakul) ja Raimo Randmäe aasta noore juhi tiitli üleandmisel.
Foto: Tallinna Direktorite Klubi

Tallinna Direktorite Klubi presidendi Raimo Randmäe sõnul otsustas klubi anda tunnustuse Simmo Kruustükile just seetõttu, et east hoolimata on Kruustük noorema põlvkonna väljapaistev juht, kes võttis Nõo Lihatööstuse tüürimise üle keerulisel ajal üle-eelmise aasta sügisel, kui lahkus ettevõtte asutaja ja tema isa Toomas Kruustük.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456