Autor: Helle-Mai Lambing, Personaliuudiste toimetaja • 21. jaanuar 2022

Eesti parimad tööandjad jagavad edu saladusi

CV-Online korraldas 2021. aasta lõpus taas TOP tööandja uuringu, mille tulemusel kuulutati välja parimad tööandjad seitsmes kategoorias. Küsisime võitjatelt, mis neile edu on toonud.
LHV Panga personalijuht Liisa Põldma (vasakul) leiab, et selleks, et olla hea tööandja, peab eelkõige olema parim võimalik töökeskkond.

LHV personalijuht Liisa Põldma ütleb, et LHV jaoks on nii hea tulemus äärmiselt suur tunnustus: „Meile läheb väga korda, et LHV-d ja meie tegemisi on märgatud. Selleks, et olla kvaliteediliider ja ühtlasi kiiresti kasvav ettevõte, on ettevõtte jaoks väga tähtis, et teda nähtaks tööandjana parimast küljest. Vaid nii on võimalus värvata parimaid inimesi,“ rõhutab Põldma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456