Autor: Helle-Mai Lambing, Personaliuudiste toimetaja • 4. märts 2022

Kuidas pakkuda tööd Ukraina sõjapõgenikele

Tänasel veebiseminaril andsid sotsiaalministeeriumi, siseministeeriumi ja töötukassa esindajad ülevaate tingimustest, millega tuleb arvestada, kui soovitakse Ukrainast tulnud sõjapõgenikele tööd pakkuda.
Foto: Liis Treimann

On oluline eristada, et Eestis on võib olla kahte liiki töötajaid: ühed, kes saabuvad siia pärast aktiivse sõjategevuse algust Ukrainas – kui rakendub Euroopa Liidu ajutise kaitse direktiiv, siis saavad nemad õiguse töötada Eestis samadel tingimustel nagu Eesti alalised elanikud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456