Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 8. aprill 2022

KKK: tähtajalise lepinguga töötaja koondamine

Kas tähtajalise töölepinguga töötajat saab koondada ja millist hüvitist peab sel juhul töötajale maksma?
Meeli Miidla-Vanatalu , tööinspektsiooni direktori asetäitja
Foto: Annela Samuel

Töölepingu seadus ei keela ega piira töötaja koondamist ainult sel põhjusel, et temaga on sõlmitud tähtajaline tööleping, kuid alati tuleb hinnata kõiki asjaolusid koos. Jätkuvalt ei tohi koondada rasedat ega naist, kellel on õigus saada emapuhkust, ega isikut, kes kasutab isapuhkust, lapsendajapuhkust või vanemapuhkust (TLS § 93). Lisaks tuleb tööle jätmisel eelistada töötajate esindajaid ja töötajaid, kes kasvatavad alla kolmeaastast last (TLS § 89 lg 5 ja § 94). Need erinõuded ei kehti ainult ettevõtte likvideerimise või pankroti korral.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456