Autor: Personaliuudised.ee • 11. aprill 2022

Personaliuudiste uus juht on Helen Roots

Äripäeva Personaliuudiste veebi juhina alustab 11. aprillist Helen Roots, kes on personalitöötajate kogukonnale tuttav juba varasemast. Helen on juhtinud Personaliuudiste veebi alates selle loomisest veebruaris 2016 kuni märtsini 2019.
Foto: Eiko Kink

Pärast mõningast tööpausi juhtis Roots alates 2021. aastast Äripäevas Kinnisvarauudiste veebi, ent personaliteemad jäid siiski südamesse. "Pärast seda, kui Personaliuudiste eelmine juht Kai Miller asus ametisse PARE tegevjuhina, tundus loomuliku sammuna naasta südamelähedase valdkonna juurde," selgitab Roots, nentides, et võimalus siseneda süvitsi nii kinnisvara kui ka ehituse valdkonda on pakkunud suurepärast sissevaadet sektori tööjõu peamistesse küsimustesse. "Oman nüüd märksa laiapõhjalisemaid teadmisi selle kohta, missuguste probleemidega seisavad viimaste aastate keerulisel ajal silmitsi personalijuhid kinnisvaraga seotud ettevõtetes, arendusest kuni kinnisvarahalduseni."

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456