Autor: Annika Tuulemäe • 19. aprill 2022

10 soovitust virtuaalsete tiimide juhtimiseks

Märtsikuises Helo Tamme globaalses virtuaalkohvikus jagasid oma kogemusi virtuaalsete tiimide juhtimisest Kairi Pauskar (Salv) ja Juho Nurmi (BearingPoint). Ettekannetest ja arutelust koorus välja kümme võtmeteemat.
Kairi Pauskar, Juho Nurmi, Annika Tuulemäe.

2020. aasta märtsikuu pani mitmed tööandjad ja loomulikult ka töötajad ootamatusse olukorda, kui peaaegu üleöö tuli töötamine tööandja ruumidest kodukontorisse üle kolida. Taoline üleminek kaugtööle tõi endaga kaasa nii positiivseid muudatusi kui ka uusi väljakutseid. Aja kokkuhoiu ja paindlike töötamise vormide kõrval tõusid esile usalduse loomise, virtuaalsete tiimide haaratuse ja meeskonna moraali teemad, aga ka vaimse tervise ja üksilduse teemad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456