Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. aprill 2022

Eesti saab Baltimaade suurima Worklandi

Koostöötamiskeskuste võrgustik Workland laieneb Baltikumis jõudsalt ja avab sel aastal kolm uut keskust. Neist suurim avatakse juba sügisel äri-ja elukinnisvara arenduses Fahle Pargis. "Mugavad keskendumist soosivad kontoripinnad on jätkuvalt väga kõrgelt hinnatud," kinnitas Worklandi juht Indrek Hääl.
Worklandi asutaja ja juhatuse esimehe Indrek Hääl. Foto: Marek Metslaid.
Foto: Marek Metslaid

2022. aastal kavatseb Workland kasvada 40%, tuues Baltikumi turule kokku üle 7000 m2 paindlikel tingimustel renditavaid kontoripindu. Kokku lisandub kolmes riigis 750 töökoha võimalust. Fahle Pargis avatakse sügisel 300 töökohaga Workland.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456