Autor: Personaliuudised.ee • 25. aprill 2022

Work in Estonia pakub nõustamist välismaiste spetsialistide värbamisel

EASi ja KredExi ühendorganisatsiooni programm Work in Estonia pakub alates möödunud nädalast Eesti ettevõtetele personaalset tippspetsialistide välisvärbamise konsultatsiooniteenust. Konsultatsioonis on võimalik osaleda nii virtuaalselt kui ka kohapeal Ülemistes asuvas Eesti Rahvusvahelises Majas.
Nõustamiskeskus Eesti Rahvusvahelises Majas.
Foto: Tonu Tunnel

Välisvärbamise konsultatsiooniteenuse eesmärk on toetada vähese välisvärbamise kogemusega ettevõtteid, kelle värvatavad töötajad on kvoodivälised – IKT valdkonna ja iduettevõtete töötajad ning tippspetsialistid. Samuti on nimekirja lisandumas insenere palkavad ettevõtted.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456