Autor: Personaliuudised.ee • 6. mai 2022

Otsitakse parimaid praktikakohti!

Eesti Tööandjate Keskliit kutsub ettevõtteid taas kandideerima parima praktikakoha konkursil. Konkursi eesmärk on tõsta esile tööandjaid, kes pakuvad õppuritele praktikavõimalust. Avalduste esitamise tähtaeg on 12. juuni.
Eelmisel aastal tunnistati parimals praktikakohaks Incap.
Foto: Liis Treimann

Eesti Tööandjate Keskliidu haridusnõunik Anneli Entsoni sõnul on seitsmendat aastat korraldatava konkursi mõju märkimisväärne. “Osalemine parima praktikakoha konkursil on muutunud osaks tööandja kuvandist, mis viib noorteni sõnumi edukast ettevõttest, kuhu tahetakse praktikale ja tööle minna,” sõnas ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456