Autor: Kristi Jõeorg • 6. mai 2022

Töötaja vaimne tervis algab baasvajadustest

Mõnikord on vaimse tervise mõjutaja nii sügaval inimese sees, et õpitud tehnika ei aita murekohta lahendada. Kõige olulisem on teada, millised on inimese baasvajadused.
Kristi Jõeorg, Meaningful Talks psühhoterapeut, Imago paarisuhte terapeut.
Foto: Raul Mee

Kui inimesel on mõni baasvajadus täitmata, tekivad pinged. Kui vaadelda inimest pealiskaudselt, näeb vaid lühiajalisi ja pealiskaudseid muutusi tema mõtetes ja käitumises. Mõne aja pärast võib märgata, et sarnane probleem on tagasi. Kui tekib oskus vaadata olukordadest kaugemale, tulevad ka pikaajalised tulemused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456