Autor: Allan Kaljakin • 19. mai 2022

5 koostöönippi hajusale meeskonnale

Koolitaja Allan Kaljakin jagab nõuandeid, kuidas edendada meeskonnaliikmete omavahelist suhtlemist ja koostööd, et panna hajusmeeskond kõige paremal viisil tööle.
Allan Kaljakin – coach, superviisor, meeskondade koolitaja ja psühhodraama rakendaja.

Hajusale meeskonnale on iseloomulik, et selle liikmed töötavad üksteisest füüsiliselt eraldi, kas kõik kodukontoritest või hübriidtöö korral kombineerituna kontoriruumides kohapeal töötamisega. Alguses harjumatuna tundunud hajusana töötamise viisist on aja möödudes saanud uus tööelu reaalsus, mida kinnitab see, et paljud kaugtööle suunatud meeskonnad jätkavad vähemal või suuremal määral virtuaalsena tegutsemist ka perioodil, kui selleks epidemioloogilist põhjust otseselt ei ole.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456