Autorid: Ülle Pind, Piret Prangel • 2. juuni 2022

Swedbanki tasuvahemike avalikustamise projekt leidis tunnustust

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE autasustas 6. aprillil konkursi „Parim Personaliprojekt 2022“ võidutöid. Swedbanki tasuvahemike avalikustamise projekt pälvis eripreemia ja tunnustuse hea algatuse eest.
Swedbanki personalijuht Ülle Pind ja Swedbanki tasuvaldkonna juht Piret Prangel.

Swedbanki kui tööandja jaoks on avatud ja läbipaistev tasusüsteem väga oluline. „Oleme viimastel aastatel sihipäraselt tegelenud palgasüsteemi läbipaistvust toetavate tegevustega,“ ütleb Swedbanki tasuvaldkonna juht Piret Prangel. „Oleme varem avaldanud üksikute ametikohtade palgavahemikke ning see on meie kogemusel värbamisprotsessile positiivset mõju avaldanud, mistõttu eelmisel aastal palgaturgu peegeldavate tasuvahemike avamine nii töötajatele kui töökuulutustel oli järgmine loogiline samm sellel teekonnal,“ lisab Prangel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456