Autor: Personaliuudised.ee • 7. juuni 2022

Elisas startis neljapäevase töönädala pilootprojekt

Elisas startis möödunud nädalal 1. juunil neljapäevase töönädala pilootprojekt. Uudsete tööviiside testis osaleb Elisa tehnoloogiaüksus ja projekt kestab ligi kolm kuud ehk 26. augustini.
Foto: Jake Farra

Elisa tehnoloogiaüksuse juht, juhatuse liige Toomas Polli tõi välja, et Elisa eesmärk on olla parim tööandja, kes järjepidevalt testib paindlikke ja uuenduslikke töötamisviise. „Neljapäevase töönädala kontseptsioon põhineb sellel, et inimesed kasutavad tööpäevasid efektiivsemalt ning suudavad teha viie päeva töö kontsentreeritult nelja tööpäevaga,“ selgitas Polli ettevõtte pressiteates.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456