Autor: Harro Puusild • 10. juuni 2022

Liisi Himma: palgaralli sunnib tehnoloogiamahukama majanduse poole liikuma

Palgaralli kogub aina tuure ja meil tuleb liikuda tehnoloogiamahukama majandusmudeli poole, rääkis Swedbanki ettevõtete panganduse juht Liisi Himma teisipäeval toimunud ekspordikonverentsil "Made in Estonia".
Liisi Himma
Foto: Rauno Liivand

"Palgaralli kogub aina tuure ja see ei kao kuskile ära. Me ei tea, mis saab olema brutopalga kasv sellel aastal, aga meil tuleb aru saada, et peame tööjõumahukalt majandusmudelilt üle minema tehnoloogiamahukamale mudelile," sõnas Liisi Himma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456