Autor: Personaliuudised.ee • 8. juuli 2022

Kolm ettevõtet neljast on hädas sobivate töötajate leidmisega

Riigi- ja erasektori värbamisplaane kaardistava rahvusvahelise uuringu kohaselt pole praegusel tasemel värbamisaktiivsust nähtud viimase kuueteistkümne aasta jooksul, kuid vajalike pädevustega inimesi, keda palgata, pole turult võtta.
Manpower Baltikumi tegevjuht Heigo Kaldra.
Foto: Meeli Küttim

ManpowerGroupi kvartaalse uuringu raames küsitleti enam kui 40 000 tööandjat 40 riigist, et teada saada, millised on kolmanda kvartali värbamisplaanid ja tööturuootused. Töötajaid napib jätkuvalt kõige enam infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonisektoris, finants- ja pangandusvaldkonnas ning tootmises, ehituses, jaekaubanduses.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456