Autor: Laura Saks • 28. juuli 2022

Maailma võtmetöötajad ähvardavad anda majandusele valusa hoobi

Veokijuhtide protest California Oaklandi sadamas.
Foto: Reuters/Scanpix
Pandeemia on tekitanud enneolematu koormuse ülemaailmsetele tarneahelatele ja ka neid üleval hoidvatele töötajatele. Tundub, et paljudel on nüüd saanud küllalt.

Streikide ja muude meeleavalduste järsk tõus ähvardab tööstusharusid üle kogu maailma. Eriti neid, mis hõlmavad kaupade ja inimeste liigutamist ning energiat, vahendab Bloomberg. Paremaid töötingimusi nõuavad nii USA raudtee- ja sadamatöötajad kui ka Austraalia maagaasiväljade töötajad ja Peruu veokijuhid. Põhjus on lihtne: inflatsioon sööb nende palka.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456