Autorid: Helle-Mai Lambing, Personaliuudiste toimetaja, Helen Roots • 26. juuli 2022

Interaktiivne juhend teeb koolituse tellimise lihtsamaks

Valminud on koolituste tellimise interaktiivne juhend, mida järgides saab hõlpsasti koolitust planeerida. Juhend on uuenev, mugav kasutada ning annab juhised ja soovitused igaks sammuks.
EPALE saadik Katre Savi, Kaija Kumpas-Lenk ja Polina Miina.
Foto: Andres Laanem

Hea koolitus loob seoseid eelneva kogemusega. Koolitust planeerides tuleks kõigepealt mõelda, millist koolitust vaja on ja kellele see peaks suunatud olema. Eesti Kõrg- ja Kutsehariduse Kvaliteediagentuuri (EKKA) arendusjuht Kaija Kumpas-Lenk ütles Äripäeva raadiosaates „Õppetund“, et vajaduse juhendi järele tingis koolituste kõikuv kvaliteet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456