Autor: Personaliuudised.ee • 12. august 2022

TÖÖLE TAGASI: miks pärast puhkust antud lubadused ununema kipuvad

Hakkan pärast puhkust korralikumalt tööd tegema. Pean tähtaegadest kinni. Luban olla tubli ja efektiivne. Hiljemalt nädala või paari pärast on antud lubadused aga unustatud ja kõik loksub samadesse rööbastesse tagasi. KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja, meeskonnatreener ja Ettevõtluskõrgkool Mainor lektor Mats Soomre selgitab, miks see nii on.
Foto: Tiit Tamme

Matsi sõnul tulevad inimesed tihtipeale pärast puhkust suure entusiasmiga tööle tagasi ja annavad endale samasuguseid lubadusi nagu esimesel jaanuaril. Paraku kipub esimese nädala või paariga entusiasm kaduma ja jätkub sama vana rada. Miks see nii on?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456