Autor: Tööelu.ee • 24. august 2022

Kas lapsevanema vaba päev 1. septembril on tööandjale kohustus?

Muidugi tahab iga vanem oma lapse kõige tähtsamast päevast osa saada ja enamik tööandjaid seda kahtlemata ka võimaldab. Kas aga tööandjale on see ka tegelikult kohustus või lihtsalt vastutulek lapsevanemale? Vastab Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: minu laps käib põhikoolis ja 1. septembril on tal aktus. Kas tööandja on kohustatud mulle andma sel päeval vaba päeva, et saaksin ise aktusel olla?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456