Autor: Personaliuudised.ee • 7. september 2022

Selgusid Eesti atraktiivseimad tööandjad!

Eile, 6. septembril tunnustati tööandjaid artaktiivse tööandja kvaliteedimärgiga Fotografiska galeriis toimunud Instari ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja korraldatud atraktiivsete tööandjate päeval. Vaata, keda hindasid ihaldusväärseimaks tudengid, keda töökogemusega inimesed!
Instari juht Kersti Vannas olukorrast tööturul.
Foto: Andres Raudjalg

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektori Mait Paltsi sõnul on atraktiivsel tööandjal tööjõuturul tugev konkurentsieelis, sest nendes organisatsioonides on selged väärtused, mida hindavad nii ettevõtte tänased töötajad kui ka tulevased kolleegid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456