Autor: Helen Roots • 8. september 2022

Äripäeva väärtuste saadik Joonas Jõgi jagab väärt juhtimismõtteid

"Ära palu töötajal teha midagi sellist, mida sa ise ei oleks nõus tegema – eeskuju näitamine on see, mida sinult oodatakse," on üks põhimõtteid, mida Äripäeva Infopanga juht oma töös järgib. Samuti soovitab ta värvates mitte kinni jääda inimese CV-sse – see on sekundaarne!
Äripäeva Infopanga juht Joonas Jõgi pälvis väärtuste saadiku tiitli kategoorias "väärtustab töötaja ettevõtlikkust".
Foto: Äripäev

Mõni aeg tagasi said Äripäeva töötajad valida endi seast välja Äripäeva väärtuste saadikud – kolleegid, kes inspireerivad teisi ja panustavad nii ettevõtte kui oma meeskonna arengusse, tehes seda viisil, mis väärib esiletõstmist ja äramärkimist. Äripäeva põhiväärtusi järgides sai kandidaate esitada neljas kategoorias: seisab ausa ja kartmatu vaba ajakirjanduse eest, lähtub ettevõtliku inimese huvidest, on siiras ja hooliv ning väärtustab töötaja ettevõtlikkust. Infopanga tegemisi vedav Joonas Jõgi pälvis kolleegide tunnustuse viimases kategoorias.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456