Autor: Lily Mägi • 13. september 2022

Praktikavahetus: uus atraktiivne viis tööandja tutvustamiseks

Praktikal saavad paljud noored esimest korda erialase töökogemuse ja laiendavad oma suhtlusvõrgustikku. Kui tavapäraselt näeb noor oma praktikaperioodi jooksul vaid ühe ettevõtte siseelu, siis Tele2, Swedbank ja sellest aastast ka Playtech otsustasid noortele juba teist aastat järjest pakkuda päevaks praktikakoha vahetust.
Praktikavahetus annab potentsiaalsetest tulevastest tööandjatest märksa laiema pildi.

Augusti alguses aset leidnud praktikavahetuses osales kokku 38 noort eri valdkondadest nagu e-äri, õigus, kliendikogemus, veebidisain, turundus jne. Tele2 personaliteenuste projektijuhi Kerli Möldre sõnul on vahetuspäeva eesmärk aidata noortel teha teadlikumaid otsuseid tulevase tööandja valikul. “Tele2, Swedbank ja Playtech on täiesti erinevate valdkondade ettevõtted, mistõttu saame praktikantidele pakkuda võimalikult mitmekesist ülevaadet töörollidest.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456