Autor: Lily Mägi • 22. september 2022

Praktikandid: eksimist ei tohi karta

Igal aastal suundub hulk noori praktikale, eesmärgiga saada oma esimene töökogemus ja avastada endale huvipakkuv valdkond. Praktika jooksul kogevad paljud neist oma esimesi õnnestumisi, aga ka ebaõnnestumisi. Millliseid viltuvedamisi on noored kogenud ja kuidas nendega toime tulla, jagavad Tele2 praktikandid Karmen Reivik ja Iris Alev.
Parem eksida kohe ja kiiresti, soovitab Tele2 praktikant Karmen Reivik.

Juhtkonna praktikant Karmen Reivik ja turunduskommunikatsiooni praktikant Iris Alev alustasid mõlemad oma praktikateekonda juuni alguses. Nende sõnul on kogu praktika olnud siiani väga meeldejääv, kuid kõige rohkem on arendanud siiski ebaõnnestumised. “Me kõik oleme siin feilinud, aga tegijatel juhtub ja nii õpitakse kõige kiiremini,” räägib Reivik, kellel on praktika lõpuni jäänud veel koguni üheksa kuud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456