Autor: Personaliuudised.ee • 30. september 2022

Millal hakkab inimene mõtlema töökohavahetusele?

Möödas on ajad, mil ühele töökohale jäädi kümneteks aastateks. Ehkki erandeid leidub alati, jõuab iga tööealine inimene elu jooksul töötada mitme tööandja juures. Miks üldse tekib soov minna uut kohta otsima ja kas alati tuleks sellele soovile järele anda? Soovitusi jagab Finesta värbamisekspert Kerli Kadak.
Finesta värbamisekspert Kerli Kadak
Foto: Raul Mee

Kuigi võiks arvata, et uue töökoha mõtted tekivad uue aasta saabumisega või sügishooaja algusega, siis Kerli Kadaku sõnul kalender siiski rolli ei mängi. “Inimene hakkab vaatama uut töökohta, kui tema elus on midagi muutunud, näiteks perekondlikus plaanis ja see tingib vajaduse mujale liikuda. Teine levinud olukord on see, kus töötaja on kaua ühel kohal olnud, tal on kadunud motivatsioon, võib-olla teda ei märgata ega tunnustata,” selgitab tööjõurendi ja värbamisettevõtte ekspert.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456