Autorid: Marge Aasalaid, Jane Suu • 20. oktoober 2022

Finants- ja kindlustussektori palga TOP: üle 6000-eurost keskmist palka maksab vaid sektori liider

Finantsvaldkonna parim palgamaksja maksab ainsana üle 6000-eurost keskmist palka, möödunud aastal oli neid ettevõtteid kolm. Kindlustusfirmade parima palgaga ettevõte maksab üle 5000 eurost keskmist palka.
Foto: Pixabay
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456