Autor: Personaliuudised.ee • 25. oktoober 2022

Klienditeenindaja – pingelise aja psühholoog?

Teenindaja töö juures on vältimatu, et kliendi esmane pahameeletorm ja probleemide korral tekkinud frustratsioon jõuab just nendeni. Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina märgib, et kui tegu on õigustatud pahameelega, suudavad kogenud teenindajad harilikult pinged kiiresti maha võtta ja jõuda sobiva lahenduseni, kuid eriti koroonakriisi algusest nõutakse teenindajatelt tihti kurjalt vastuseid ja lahendusi ka probleemidele, mille üle neil mingit kontrolli pole – alates sellest, miks ei saa õue minna, kuni selleni, miks on bensiin nii kalliks muutunud.
Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina.
Foto: VIDEAL

“Pole ennekuulmatu, et klienditeenindajat süüdistatakse juba esimesest hetkest alates kõiges, mis maailmas parajasti valesti on. Mida keerulisem on valitsev olukord, seda kõrgemale pinge end kruvib ja aeg-ajalt juhtub, et kõige lihtsam viis pinged maha võtta, on teenindaja suunas plahvatada,” lausus Judina. “Mingil tasemel on see mõistetav – tehniline rike võib olla viimane piisk karikasse –, kuid keegi ei saa unustada, et lõpuks on teisel pool telefonitoru tunnetega inimene ja teenindaja saab kedagi aidata vaid siis, kui ennast päriselt aidata lastakse.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456