Autor: Triin Tabur • 27. november 2022

Anne Kleinberg: "Me ei võistle töötajate pärast välismaa, vaid erasektoriga."

Kohtumisel terviseminister Peep Petersoniga tõi Eesti Psühhiaatrite Seltsi esimees Anne Kleinberg välja, et praeguse palgakomponendi juures eelistavad psühhiaatrid ja kliinilised psühholoogid tööd erasektoris.
Psühhiaater Anne Kleinberg.
Foto: Julia-Maria Linna

Tervise- ja tööminister Peep Petersoni kohtumisel Eesti Psühhiaatrite Seltsi esindajatega oli tulipunktis psühhiaatrite ja psühholoogide põud riiklikus meditsiinis ja töötasu tõstmise võimalused. Samuti olid kõne all patsienditeekonna ja juhtumikorralduse tõhusamaks muutmine. Eesmärgiga, et psühhiaatrid-psühholoogid saaksid keskenduda ravile ja et keerukad patsiendid üldse jõuaksid ravi juurde.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456