Autor: Teele Tammeorg • 29. detsember 2022

Eesti suurim toiduainetootja toetab töötajaid vaimse tervise nõustamise ja digitaalse arstiabiga

Töötajate heaolu eest hoolitsemine pole ainult kiirelennuliste tehnoloogiafirmade teema. Ka suured tootmisettevõtted võtavad töötajatele lisahüvede pakkumist tõsiselt.
Elu on näidanud, et eri positsioonidel töötajatele on olulised erinevad hüved.
Foto: Marek Metslaid

Lisakuu puhkust palmisaarel, neljapäevane töönädal, külmikutäis smuutisid – taolistest hüvedest kuuleb ennekõike tehnoloogiasektoris. Kaugeltki mitte kõikides valdkondades ei ole sellised hüved realistlikud. Tegelikkus on aga see, et ka ettevõtetes, kus lõviosa töötajaid pole mitte programmeerijad, vaid näiteks tootmistöölised, pööravad tööandjad töötajate heaolule üha suuremat tähelepanu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456