Autor: Personaliuudised.ee • 2. jaanuar 2023

Tasub teada ehk kuus olulist seadusemuudatust tööandjatele

Kuus olulist õigusaktide muudatust tööandjatele, mis juba jõustusid äsja lõppenud aastal või jõustuvad käesoleva aasta alguses, on ritta seadnud ja lugeja ette toonud Eesti Tööandjate Keskliit. Personaliuudistel on hea meel neid ka oma lugejatele üle korrata.
Foto: Pixabay

Muudatuste märksõnad on näiteks kaugtöö töökorraldus, iseseisev otsustuspädevus ja tööampsud. Vaata üle ja vii end kurssi, missugused muudatused just sind puudutavad ja millal need jõustusid/jõustuvad. Samuti

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456