Autor: Personaliuudised.ee • 3. jaanuar 2023

Uuel aastal veelgi tugevam töömeeskond

Uus aasta on alanud ja paljudel on plaanis areneda nii isiklikul kui äri tasandil. Kui sul on plaanis luua uuel aastal veelgi tugevam töömeeskond, annab KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener Mats Soomre nõu, kuidas seda teha.
Mats Soomre teab, et juhtimine peab algusest peale õigesti toimuma hakkama.
Foto: Raul Mee

Pühendumus on meeskonnas võtmeküsimus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456