Autor: Estel Pukk, mõjukaim personalijuht 2022, Eurora personali ja kultuuri direktor • 4. jaanuar 2023

Kes on sinu +1?

„No miks sa enne haiglasse minekut endale asendajat ei leidnud?“ küsis koolidirektor matemaatikaõpetajalt, kes infarktiga haiglasse sattus. Linnalegend või mitte, kuid see lugu sobib ilmestama meie ettevõtete ja asutuste tavapärast töökorraldust, mis lähtub eeldusest, et iga inimene on olemas igal hommikul.
2022. aasta mõjukaim personalijuht Estel Pukk: "Kui äge see oleks, kui Eestis oleksid kõik kõrgharidusega inimesed pädevad töötama õpetajana ja/või õppejõuna!"
Foto: AIRI Leon

Ja kui ei ole, siis küll ta kuidagi asjad ära lahendab, näiteks töötab puhkuse ajal, saadab haiglast e-kirju jne. Asendamine ja asendatavus on teemad, millega tegeletakse sageli siis, kui enam ilma ei saa või kui on vaja puhkusegraafikuid kokku leppida pool aastat ette.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456