Autor: Reelika Ein, organisatsioonidisainer, INZMO inimeste ja kultuuri juht • 10. jaanuar 2023

Kuidas raskel ajal hea juht olla

Juhid peavad kriisiajal tegema raskeid valikuid, et organisatsioonid jääksid ellu nii lühikeses kui ka pikas plaanis. Juhid, kes lükkavad ebapopulaarseid otsused edasi või väldivad nende tegemist, panevad ohtu töötajate turvatunde.
Foto: Pixabay

Tippjuhi ülesanne on viia ellu valusaid otsuseid nagu näiteks koondamised, kulude kärpimine, töötamise reeglite muutmine, uued strateegiad. Keerukad otsused tuleb teha vahel väga kiiresti ja vähese infoga, olles silmitsi ebameeldivate üllatustega ja pettunud töötajatega. Õigete otsuste kõrval on oluline see, kuidas need otsused vormistatakse ja ellu viiakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456