Autor: Personaliuudised.ee • 20. jaanuar 2023

Euroopas lokkab värbamispessimism

Riigi- ja erasektori värbamisplaane kaardistava rahvusvahelise uuringu kohaselt käärid maailma eri piirkondade vahel kasvavad – Euroopa on selgelt kõige pessimistlikum paik, samas Lõuna- ja Kesk-Ameerikas pole kriisi praktiliselt märgata.
Heigo Kaldra: "Koondatutel ja töö otsijatel on oluline säilitada motivatsioon, niisama passima ei tohi jääda, tuleb aktiivselt tegutseda."
Foto: Pexels

Kui tavapäraselt leiab värbamisaktiivsete riikide edetabeli esikümnest arvukalt Euroopa riike, siis seekord vaid ühe – Austria on kümnendal kohal. Maailma värbamisedetabeli tippu kuuluvad praegu Panama, Costa Rica, Kanada, Singapur ja Guatemala. Seevastu edetabeli kümme viimase seas on koguni seitse Euroopa riiki. Maailma kõige pessimistlikumad värbajad on praegu Ungaris, Poolas, Tšehhis, Hispaanias ja Slovakkias.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456