Autor: Personaliuudised.ee • 17. märts 2023

Mida unepäeval ette võtta, et üksteist väljapuhkamisel toetada?

Täna tähistatakse rahvusvahelist unepäeva eesmärgiga juhtida tähelepanu regulaarse une ja puhkepauside vajalikkusele.
Foto: Pexels

„Tööülesannete ja muude toimetuste kõrval ei tohiks ära unustada regulaarset magamist ja ka puhkehetkede võtmist päevasel ajal. Kahjuks meie töökultuur soosib ületöötamist, mis ei ole pikema aja jooksul jätkusuutlik ja võib kaasa tuua ka tervisemured,“ räägib Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456