Autorid: Ken Rohelaan, Jane Suu, Siim Sultson • 18. aprill 2023

Kinnisvara palga-TOP: esikolmiku palk ületab tagaotsa kolmandiku oma topelt

Kinnisvara Palga TOPi esikolmikusse jõudsid kaks kinnisvaraarendajat, kes maksid eelmisel aastal üle 7000 eurost palka. Esikümnesse jõudis veel viis ettevõtet, kelle juures palk ületas 6000 eurot. Erinevalt enamikust, osas ettevõtetes palk ka langes.
Palk pakub ikka pinget.
Foto: Liis Treimann
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456