Autor: Merle Liisu Lindma, Sr HR Business Partner M365Core at Microsoft • 2. mai 2023

Merle Liisu Lindma personalijuhtimisest

Paar nädalat tagasi andsin ajujahi saate esimeses valimisvoorus olevatele projektidele oma hinnangu. Et projekte lugeda, oli vaja registreerida end ühe platvormi kasutajaks.
Merle Liisu Lindma
Foto: Johan-Paul Hion

Sellel tegutseb suurim tehnoloogia asutajate ja idufirmade kogukond, pakkudes miljardeid kasvu 4,4 miljonile ülemaailmsele liikmele. Selles keskkonnas oli võimalik luua oma profiil, valida amet ja kirjeldada oma oskusi. Personalijuhtimise valdkonnaga seotud rolle või ligilähedast tegevust ma pakutavatest valikutest ei leidnud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456