Autor: Taimi Elenurm • 12. mai 2023

Kuidas tulla toime suureneva tööstressiga ja toetada stressi tõttu kannatavat kaaslast

Tööstressi all kannatab kuni veerand elanikkonnast. Eesti rahvastiku tervisekäitumise uuringute järgi ei muutu stressis inimeste hulk olenemata aastast või oludest ja on jäänud samaks viimasel 25 aastal.
Foto: Pixabay

Kuid tööstressiga on teisiti: Maailma terviseorganisatsioon WHO prognoosib, et lähiaastatel saab tööstressist ja selle komplikatsioonidest – läbipõlemisest ja meeleoluhäiretest peamine töövõimetuse põhjus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456