Autor: Personaliuudised.ee • 6. juuni 2023

Paika sai IKT ihaldusväärseimate tööandjate pingerida

Kantar Emori IKT tööandjate maineuuring näitab, et info- ja telekommunikatsioonitehnoloogia (IKT) sektori ettevõtete esikümnes ei ole võrreldes viimase, 2021. aastal tehtud uuringuga suuri muutusi toimunud, küll aga on mõnevõrra muutunud ettevõtete järjestus.
Microsofti Prantsusmaa peakontori logo Issy-Les-Moulineaux's Pariisis.
Foto: GERARD JULIEN

Uuringus vaadati spetsialistide ootusi tööandjale ja selgus, et võrreldes varasemaga on märkimisväärselt suurenenud töökorralduse paindlikkuse tähtsustamine. „Koroonapandeemia-aegsed muudatused töökorralduses on tulnud, et jääda. Inimesed ootavad selgelt, et nad saaksid ise rohkem otsustada oma töö asupaiga osas,“ ütles Ploom.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456