Autor: Personaliuudised.ee • 9. juuni 2023

Vaatamata kaugtöö populaarsusele on kontoripinnad jätkuvalt hinnas

Muutunud tööharjumused ja tiimide üha suurem rahvusvahelistumine on pannud ettevõtteid katsetama kaugtöö võimalusi. Kontor hoiab aga jätkuvalt kodusadama rolli ja toetab ettevõtte kasvu. Miks see nii on ja mis tingimustele peab äripind vastama, selgitavad idufirma ja tarkvaraettevõtte juhid.
Comploki kaasasutajad Mari-Liis Kurg vasakul ja Maarja-Liisa Soe paremal oma ettevõtte kontoris

Kuigi ettevõtete töökultuur liigub üha enam kaugtöö suunas, kerkib jätkuvalt uusi büroohooneid. Kaamos Kinnisvara tegevjuhi Taimo Mureri sõnul on rebimine ärikinnisvara turul tihe. „Hoonete rohkus on laiendanud valikut. Tallinna lisandub üha enam uusi büroohooneid, mis meelitavad kliente moodsate lahendustega. Uhiuute kõrval konkureerivad endiselt ka vanemad ja juba sissetöötatud hooned,“ sõnas Murer.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456