Autorid: Tambet Toomela, Marja Stina Saaliste, Erika Tuvike • 13. juuni 2023

Palkade ühtlustamine kui Euroopa Liidu uus suund

Euroopa Nõukogu võttis vastu uue tasustamise läbipaistvuse direktiivi, mis küll pole veel jõustunud, kuid hakkab mõju avaldama ka Eestile.

Tasustamise läbipaistvuse direktiivi üks peamisi eesmärke on vähendada naiste ja meeste erisugust kohtlemist töötasu suuruses ning tagada, et samadel töökohtadel töötavad ja samu tööülesandeid täitvad inimesed saaksid ühesugust töötasu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456