Autor: Personaliuudised.ee • 20. juuni 2023

Organisatsioonid saavad taas taotleda kaugtöömärgist

Targa Töö Ühing koos Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE-ga on taas välja kuulutanud "Kaugtöö tegija" konkursi, mis tunnustab ettevõtteid ja juhte, kes on silmapaistvalt rakendanud kaugtööd töövormina.
Valdkondi ja ettevõtteid, kus saab kaugtöö eri vorme rakendada, tekib aina juurde!
Foto: Pixabay

Targa Töö Ühingu juhatuse liikme Ave Laasi sõnul oodatakse ka sel aastal uusi organisatsioone märgist taotlema, sest aina rohkem tekib juurde valdkondi ja ettevõtteid, kus saab kaugtöö eri vorme rakendada. „Ootame taas kõiki organisatsioone kogemusi jagama, kuna nii arendame üheskoos Eesti kaugtöökultuuri. Tore on näha, et ettevõtted on edusammude kõrval olnud avatud rääkima ka väljakutsetest.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456