Autor: Kristjan Kurg • 3. juuli 2023

Järgmine puitmajatehas lagunes: “See on alles pankrottide algus”

“Ei ole lihtsalt uusi tellimusi,” tõdes Jõgeva lähedal puitmaju tootnud Puumajatehase OÜ tegevjuht Andres Poom. Kuna Põhjamaade tugudel kukkus nõudlus ära, pani majatootja oma tootmisliinid lõplikult seisma, koondas töötajad ja andis pankrotiavalduse sisse.
Puumajatehase pankrotiga kaotab töö 23 inimest.
Foto: Liis Treimann

Poom ei näe praegu veel mingeid märke nõudluse taastumisest ja ta usub, et pankrotte tuleb puitmaja sektoris veel. “Ma väga optimistlik küll ei ole. Ma arvan, et pigem on see võib-olla alles (pankrottide - toim) algus, siin tuleb neid veel,” rääkis Poom.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456