Autor: Lisette Parts • 11. august 2023

Üllatavad numbrid: enam kui pool töötajaist ei soovitaks oma tööandjat teistele

Mida arvavad töötajad oma palgast ja tööandjast, selgub värskest rahvusvahelisest palgauuringust, kus oli osalejaid 61 000.
Rohkem kui pooled vastajatest leiavad, et saadav töötasu on palju väiksem kui see päriselt olla võiks, selgub rahvusvahelisest uuringust.
Foto: Pixabay

Hiljuti korraldatud rahvusvahelise palgauuringu eesmärk oli teada saada, kui rahul on töötajad oma praeguse palga ja tööandjaga. Uuringus osales 61 000 inimest 12 riigist: Eestist, Soomest, Lätist, Leedust, Poolast, Tšehhist, Slovakkiast, Sloveeniast, Horvaatiast, Bosnia ja Hertsegoviinast, Põhja-Makedooniast ja Serbiast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456